Με όραμα ευθύνης!

By admin

Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα, το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της Π.Γ.Ε., η παρουσίαση της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Παναχαϊκής, μέσα σε κλίμα άκρατης αισιοδοξίας, από τους υπεύθυνους της ομάδας.

Στους ομιλητές, ο πρόεδρος της Π.Γ.Ε. Παναγιώτης Σεμιτέκολος, ο οποίος ευχαρίστησε τους χορηγούς για τη στήριξή τους σε αυτή την προσπάθεια, ενώ στάθηκε στο όραμα που επικρατεί ανάμεσα στα μέλη του Συλλόγου, προκειμένου το τμήμα μπάσκετ της γυναικείας ομάδας να έχει επιτυχίες ανάλογες της ιστορίας της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης.

Τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Δελάρτας, που έλαβε την “ψήφο εμπιστοσύνης” των διοικούντων χάρη στην εξαιρετική δουλειά που έχει προσφέρει στα μικρότερα τμήματα, αλλά και στην αντρική ομάδα ως βοηθός προπονητή, προκειμένου να αναλάβει ως πρώτος προπονητής στη γυναικεία ομάδα.

Ο κόουτς, ευχαρίστησε και εκείνος με τη σειρά του τους χορηγούς αλλά και τους παριστάμενους στην παρουσίαση, παρουσίασε τις παίκτριές του και ευχαρίστησε ονομαστικά όσους έχουν στηρίξει αυτή την προσπάθεια μέχρι ώρας, ενώ δεσμεύτηκε πως η ομάδα του θα κάνει το παν προκειμένου να φανεί αντάξια της ιστορίας της Π.Γ.Ε.

Τέλος, έγινε η παρουσίαση της φανέλας με κάθε επισημότητα από τις αθλήτριες της ομάδας, με τους χορηγούς να εύχονται καλή επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος και να εγγυώνται πως θα είναι παρόντες και στο μέλλον, προκειμένου να στηρίζουν οικονομικά αυτή τη σπουδαία προσπάθεια.