Θ. Λιόνας: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά»!

By admin

Ακόμα μία νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη, που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο της παραμονής, είναι έτοιμη να πετύχει την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα της Π.Γ.Ε. εντός έδρας κόντρα στον Γλαύκο (17:00), για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής.

Μετά την σπουδαία νίκη στην Αχαγιά, η πατρινή ομάδα έχει ακόμα μία σημαντική πρόκληση μπροστά της, καθώς αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο με τον οποίο μοιράζεται κοινούς στόχους, όπως αυτός της παραμονής.

Άλλωστε και η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων, με μόλις έναν βαθμό να τους χωρίζει, καταδεικνύει την σημαντικότητα της αναμέτρησης.

Ο κόουtς Θανάσης Λιόνας, μιλώντας αποκλειστικά στο site της Παναχαϊκής, εξήγησε πως η δουλειά όλης της εβδομάδας αλλά και η ανεβασμένη ψυχολογία από την νίκη στην Αχαγιά, είναι τα όπλα εκείνα που θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει σε νέα επιτυχία:

«Το κυριακάτικο παιχνίδι είναι στις δυνατότητές μας. Πρέπει να είμαστε πέντε φορές πιο σοβαροί από ό,τι ήμασταν στην Αχαγιά, διότι ο Γλαύκος θα έρθει εδώ να παίξει για τη ζωή του. Εμείς είμαστε σε καλό φεγγάρι, είμαστε ετοιμασμένοι, προπονημένοι, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά, έδειξαν μέσα στην Αχαγιά τι μπορούν να κάνουν και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά».

«ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

«Δεν υπάρχουν ούτε μυστικές συνταγές, ούτε μυστικά ραβδιά. Μια ομάδα παίζει στους αγώνες της ανάλογα με την εικόνα που έχει στις προπονήσεις της. Δυστυχώς μετά τις διακοπές περάσαμε δύο εβδομάδες προκειμένου να ξαναμπούμε στο ρυθμό μας και να ξαναβρούμε τα πατήματά μας. Από τη στιγμή που το καταφέραμε αυτό, το αποτέλεσμα βγαίνει και στο παιχνίδι».

Ο αγώνας  της Παναχαϊκής ξεκινάει στις 17:00 και οι υπεύθυνοι της πατρινής ομάδας περιμένουν τον κόσμο στο πλευρό τους.