Τρένο… δίχως φρένα!

By admin

Μία ακόμα νίκη, τη δέκατη κατά σειρά, με 3-0 σετ, πέτυχε η Παναχαϊκή την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Θησέα, στο κλειστό γήπεδο της Αγυιάς.
Η ομάδα του Γιώργου Μακρυκώστα, ούσα καλύτερη από την αντίπαλό της σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν επέτρεψε στιγμή να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά της και συνέχισε το σερί του απόλυτου, στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, η Παναχαϊκή έχει καταφέρει να πετύχει δέκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με το εκπληκτικό 30-0 στα σετ, δίχως δηλαδή να έχει χάσει ούτε ένα σετ, δείγμα της σπουδαίας δουλειάς του Γιώργου Μακρυκώστα και της εμφανούς ανωτερότητάς της έναντι των αντιπάλων της. Κορυφαία της αναμέτρησης η Μαριώτα Αγγελοπούλου με 19 πόντους, έχοντας ωστόσο την βοήθεια των συμπαικτριών της, εκ των οποίων δεν υπήρξε καμία να υστερήσει. Επόμενη αναμέτρηση για την Π.Γ.Ε. κόντρα στον Ερμή εκτός έδρας, σε δύο εβδομάδες.

Παναχαϊκή: (Μακρυκώστας) Αγγελοπούλου, Παπαδοπούλου, Ζωγοπούλου, Μπακλέση, Ευαγγελάτου, Κεραμιδά, Κούκιου, Μπρούμα, Παγανιά, Μιχοπούλου, Μαυροθαλασσίτη, Παϊσιου.