«Θέλουμε τα αδέρφια μας στο πλευρό μας»

By admin

«Θέλουμε τα αδέρφια μας στο πλευρό μας»
Στην στήριξη του κόσμου που αποτελεί τον 6 ο παίκτη της ομάδας, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Καραγιάννης, εν όψει και του κυριακάτικου κρίσιμου αγώνα στην Αχαγιά . Ο έμπειρος παίκτης της ομάδας εξήγησε πως «η διακοπή των γιορτών προφανώς δεν έκανε καλό στην ομάδα. Μετά από το σερί νικών που είχαμε προφανώς εφησυχάσαμε στις γιορτές και το πληρώσαμε με τρεις ήττες».

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ»
«Εφόσον έχουμε θέσει ως στόχο την παραμονή, είμαστε σε καλό δρόμο. Η συγκομιδή των έξι βαθμών είναι καλή, μπορούσαμε καλύτερα, μπορούσαμε και χειρότερα. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή και από εκεί και πέρα να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο».
«ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ»
«Την πρώτη αγωνιστική η Αχαγιά μας βρήκε λίγο απροετοίμαστους, έπαιξε και η διαιτησία έναν ρόλο αλλά ας μη σταθούμε εκεί πέρα. Ωστόσο, την Κυριακή εμείς θα πάμε εκεί ως Παναχαϊκή για να κερδίσουμε το ματς και να πάρουμε τη ρεβάνς. Η Αχαγιά έχει καλούς παίκτες, τους γνωρίζουμε, όμως δουλεύουμε όλη την εβδομάδα προκειμένου να κάνουμε αυτό που πρέπει.
Επειδή είμαι και χρόνια στην ομάδα, πρέπει να πω ότι τα παιδιά τα νιώθουμε αδέρφια μας. Μας στηρίζουν όλη τη χρονιά, όπως είχαν κάνει και πέρυσι στη χρονιά της ανόδου και εμείς θα δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε προκειμένου να τους αφήνουμε ικανοποιημένους».