Θ. Λιόνας: «Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε!»

By admin

Ξεκίνημα δεύτερου γύρου με τοπικό ντέρμπι στην Αχαγιά για την Παναχαϊκή. Ευκαιρία για άτυπη ρεβάνς για την (άδικη) ήττα του πρώτου γύρου, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και με τη διαιτησία –κατά κοινή ομολογία- να μην επιτρέπει στην ομάδα της Π.Γ.Ε. να διεκδικήσει αυτό που άξιζε. Ευκαιρία, επιπρόσθετα και για επιστροφή στις νίκες, καθώς το κακό σερί των τριών ηττών μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα πρέπει να διακοπεί πάσει θυσία σύμφωνα και με


τον προπονητή της ομάδας, Θανάση Λιόνα: «Πάμε στην Αχαγιά να πάρουμε τη ρεβάνς από τον πρώτο γύρο. Ξέρουμε ότι είναι μια έμπειρη ομάδα και στην έδρα της είναι αρκετά ισχυρή, όμως δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και πιστεύω ότι γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρέπει να προσέξουμε προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι αυτό που έχουμε μπροστά μας, εμείς όμως πάμε για τη νίκη και πιστεύω ότι με συγκέντρωση και πολύ καλή άμυνα έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας.»

«ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ…»
Για τον έμπειρο κόουτς, η ομάδα είναι σαφώς πολύ μέσα στον στόχο της και χρειάζεται ακόμα έναν καλό δεύτερο γύρο, ανάλογο του πρώτου, μιας και μάλιστα το πρόγραμμα την ευνοεί, προκειμένου να φτάσει χωρίς πρόβλημα στον στόχο της παραμονής: «Ο δεύτερος γύρος για εμάς είναι πιο βατός, με παιχνίδια στην έδρα μας. Ο πρώτος γύρος ήταν πάρα πολύ δύσκολος, παρόλα αυτά οι έξι νίκες είναι μια πολύ καλή συγκομιδή, διότι αν κάνουμε άλλες τόσες και φτάσουμε στις 12, θεωρώ ότι θα έχουμε πετύχει το επιθυμητό, δηλαδή να παραμείνουμε στην κατηγορία. Παίξαμε με πολύ καλές ομάδες στην έδρα μας, με το Φάληρο, το Ληξούρι, το Κορωπί όταν ήταν πρώτο και πάει λέγοντας και παίξαμε με τις ομάδες που έχουν κοινούς στόχους με εμάς, εκτός έδρας. Κερδίσαμε, λοιπόν, έξι παιχνίδια, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει ακόμα ένα και να είμαστε πολύ πιο
σίγουροι. Δυστυχώς, μετά τις γιορτές δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, κάτι που πρέπει να βάλουμε κάτω, να το εξετάσουμε και να το κάνουμε εμπειρία, από εκεί και πέρα όμως, με επτά παιχνίδια πλέον στην έδρα μας, έχουμε πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες -θα έλεγα είμαι σίγουρος- ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Χρειαζόμαστε, όμως, δουλειά και προπόνηση, καθώς όπως βλέπετε όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες».
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
«Αυτή την εβδομάδα έχουμε πάλι κάποια μικροπροβλήματα απουσιών, με ορισμένες ασθένειες και απουσίες από τις προπονήσεις. Η μεγάλη απουσία είναι ο Οικονομόπουλος, που με τις αμυγδαλές που είχε, έχει μείνει αρκετό καιρό έξω με νοσοκομεία κ.λπ., όμως οι υπόλοιποι με μικρές εξαιρέσεις, είμαστε καλά».