Θ. Λιόνας: «Αυτά τα παιχνίδια χτίζουν μέταλλο»!

By admin

Θ. Λιόνας: «Αυτά τα παιχνίδια χτίζουν μέταλλο»!

Ένα κρίσιμο, όσο και δύσκολο παιχνίδι δίνει αυτή την Κυριακή στην Αθήνα η Παναχαϊκή, κόντρα στην ισχυρή ομάδα του Ηλυσιακού.

Η πατρινή ομάδα, έχει ξεκινήσει αρνητικά τη χρονιά και μετράει δύο ήττες στα δύο τελευταία παιχνίδια, εκτός έδρας με την Κόρινθο και εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Κηφισιά.

Πλέον, η «κοκκινόμαυρη» ομάδα επιζητά διακαώς την επιστροφή της στα επιτυχημένα αποτελέσματα, έχοντας όμως μπροστά της μία εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι στην δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας, τον Ηλυσιακό, που εμφανίζεται πανίσχυρος ιδιαίτερα εντός έδρας. 

Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Λιόνας, δουλεύει όλη την εβδομάδα πάνω στην ψυχολογία των παικτών του, θέλοντας να εμφυσήσει νοοτροπία νικητή στους παίκτες του.

Μιλώντας αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της Π.Γ.Ε., ο έμπειρος κόουτς μας μετέφερε την εντατική προσπάθεια που γίνεται προκειμένου η ομάδα του να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμη στην κυριακάτικη αναμέτρηση στο «Αντώνης Φώτσης»:

«Πάμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, σε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο έργο. Δεν έχουμε και την καλύτερη ψυχολογία μετά από τα δύο συνεχή κακά αποτελέσματα, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό πρέπει να κάνουμε

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι από τα δύσκολα παιχνίδια χτίζουμε ψυχολογία και σκεπτικό. Αυτά είναι τα παιχνίδια που δίνουν στην ομάδα μέταλλο και μας κάνουν να συνειδητοποιούμε ότι έχουμε κάνει δουλειά που αποδίδει και έχουμε θέση στην κατηγορία αυτή.

Πιστεύω στα παιδιά, παρότι δεν έχουμε ανεβάσει ακόμη τους ρυθμούς που θέλουμε, ωστόσο θεωρώ ότι τα παιδιά την Κυριακή θα φανούν ανταγωνιστικοί και θα τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο».

«ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στα μικροπροβλήματα, τα οποία, πάντως, μπορούν να ξεπεραστούν προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη:
«Είναι γεγονός πως είχαμε ορισμένους τραυματίες τις τελευταίες μέρες. Αυτή την εβδομάδα είχαμε άρρωστο τον Νικολάου που έκανε σήμερα πρώτη μέρα προπόνηση, ενώ ο Οικονομόπουλος είναι άρρωστος με τις αμυγδαλές του και έχει σοβαρό θέμα, ως εκ τούτου δεν τον υπολογίζουμε κι ο Τσουλέας ένιωθε κάποια ενόχληση στη μέση. Προβληματάκια, ωστόσο, που είναι αντιμετωπίσιμα και πιστεύω ότι στα μέτρα που μπορούμε θα εμφανιστούμε έτοιμοι την Κυριακή στην Αθήνα».