Μαριώτα Αγγελοπούλου: «Μεγάλη τιμή η βράβευσή μας»!

By admin

Μαριώτα Αγγελοπούλου: «Μεγάλη τιμή η βράβευσή μας»!

Μια σπουδαία ατομική διάκριση πέτυχε η αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, Μαριώτα Αγγελοπούλου, η οποία βραβεύτηκε την περασμένη Πέμπτη από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες της Πάτρας, πριν λίγους μήνες.

Η πατρινή αθλήτρια, μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της Παναχαϊκής και μετέφερε τις εντυπώσεις της από την σπουδαία διάκριση, αλλά και τους μελλοντικούς της στόχους, τόσο για το μπιτς βόλεϊ, όσο για τη σάλα, όπου αγωνίζεται με την «κοκκινόμαυρη» ομάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη βράβευσή μου και τη συμμετοχή μας σε αυτή την εξαιρετική εκδήλωση, όπου παρούσες ήταν κορυφαίες προσωπικότητες του κυπριακού αθλητισμού, αλλά και πολύ σημαντικοί επίσημοι.

Ήταν τιμή, τόσο για εμένα όσο και για τη συμπαίκτριά μου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, καθώς μέσω του μπιτς βόλεϊ καταφέραμε να φτάσουμε στην κορυφή του κυπριακού αθλητισμού. Παίζουμε μαζί δέκα χρόνια και φέτος καταφέραμε να φτάσουμε στη μεγαλύτερή μας διάκριση. Την Πάτρα τη θεωρώ πατρίδα μου και χαίρομαι που καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτή τη μεγάλη διάκριση ουσιαστικά στο “σπίτι μου”.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση δέκα χρόνια πριν, είχαμε βραβευτεί ως ανερχόμενα ταλέντα του κυπριακού αθλητισμού και δέκα χρόνια μετά καταφέραμε να βραβευτούμε ως επιτυχημένο, πλέον, ζευγάρι του μπιτς βόλεϊ».

«ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

Αναφορικά με τους επόμενους στόχους της, με τη φανέλα της Παναχαϊκής, η έμπειρη, πλέον, αθλήτρια της πατρινής ομάδας εμφανίστηκε απόλυτη:

«Αγωνιζόμαστε με την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα και θέλουμε να κάνουμε νίκες μέχρι το τέλος πλέον σε όλα τα παιχνίδια μας, προκειμένου να ανέβουμε στην υψηλότερη κατηγορία. 

Στο μπιτς βόλεϊ, συνεχίζουμε στο προολυμπιακό τουρνουά προκειμένου να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη»!