Γ. Τόγιας: «Απαγορεύεται η ήττα εντός έδρας!»

By admin

Γ. Τόγιας: «Απαγορεύεται η ήττα εντός έδρας!»

Πεπεισμένος πως οι αθλητές της Παναχαϊκής θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και με τη δύναμη της έδρας θα καταφέρουν να κατακτήσουν τη νίκη, εμφανίστηκε ο έφορος της Παναχαϊκής, Γιώργος Τόγιας, μιλώντας αποκλειστικά στο “panachaiki1891.gr”.

Με τη σειρά του, όπως και ο κόουτς Θανάσης Λιόνας, ο Γιώργος Τόγιας απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας, να στηρίξει τους παίκτες σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση:

«Κάθε αγώνας για εμάς είναι ντέρμπι και ιδίως εντός έδρας απαγορεύεται να χάνουμε παιχνίδι! Με τη δύναμη της έδρας και του κόσμου μας ελπίζω και αυτή τη φορά να φύγουμε νικητές.

Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και κάθε μεγάλη ομάδα επιβάλλεται να ξεπερνάει τις δύσκολες ήττες. Στην Κόρινθο είχαμε μια οδυνηρή ήττα, όμως θεωρώ ότι έχουμε ανακάμψει ψυχολογικά και πάμε για το καλύτερο κόντρα στην Κηφισιά.

Θεωρώ δεδομένη την στήριξη του κόσμου μας ιδιαίτερα στην έδρα μας και είμαι βέβαιος ότι και αυτή την αγωνιστική κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, πως ο κόσμος μας θα είναι εδώ και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη».

Π. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ»

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε αποκλειστικά ο Παναγιώτης Νικολάου στην ιστοσελίδα της Π.Γ.Ε. “panachaiki1981.gr”, δηλώνοντας έτοιμος, τόσο εκείνος όσο οι συμπαίκτες του, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στη νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη παραμονή:

«Δεν μας πτοεί η ήττα στην Κόρινθο. Κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Κηφισιά χωρίς να έχουμε επηρεαστεί από το προηγούμενο παιχνίδι. Όσον αφορά στο ματς της Κυριακής, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο θα μας δώσει σίγουρα μία τεράστια βαθμολογική ανάσα, αναφορικά με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Πιστεύω, δηλαδή, ότι με τη νίκη αυτή θα εξασφαλίσουμε κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή μας.

Η Κηφισιά είναι μία πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όμως εμείς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα πάνω στο παιχνίδι και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας και τη δύναμη της έδρας μας θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.

Παρόλα τα προβλήματα που είχαμε όλη την εβδομάδα αγωνιστικά, με κάποιες ιώσεις και μικροτραυματισμούς, θεωρώ ότι όλοι θα εμφανιστούμε ετοιμοπόλεμοι την Κυριακή και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη.

Τέλος, περιμένουμε τον κόσμο μας, τον θέλουμε δίπλα μας γιατί είναι η δύναμή μας και ελπίζω την Κυριακή να βρεθούν όλοι στο γήπεδο και να μας στηρίξουν προκειμένου να κατακτήσουμε τη νίκη»!