ΠΓΕ-Στίβος: Ο Δημήτρης Μπούμης στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου!

By admin

Προ των πυλών βρίσκεται το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ θα διεξαχθεί την Παρασκευή (12/2) και το Σάββατο (13/2) στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ στο Ν.Φάληρο με μειωμένη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών και δίχως φιλάθλους στις εξέδρες, εξαιτίας των περιορισμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε αυτό, θα συμμετέχει και ο αθλητής της ΠΓΕ, Δημήτρης Μπούμης, ο οποίος θα τρέξει στην κατηγορία των 200 μ. Ανδρών, εκπροσωπώντας τον σύλλογο μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την επικείμενη προσπάθεια του.

Μάλιστα, ο νεαρός αθλητής της Παναχαϊκής παραχώρησε και δηλώσεις στο Panachaiki1891.gr, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

«Η περσινή χρονιά ήταν αρκετά ιδιαίτερη. Δυστυχώς δεν κατάφερα να αγωνιστώ στον Κλειστό Στίβο λόγο ενός τραυματισμού. Στη συνέχεια η πανδημία Covid-19 ανέτρεψε τα αγωνιστικά δεδομένα. Ωστόσο κατάφερα να κάνω δυο καλές κούρσες το καλοκαίρι.

Οι προπονήσεις τη φετινή σεζόν ξεκίνησαν με πρωταρχικό στόχο να είμαι υγιής, χωρίς τραυματισμούς. Παράλληλα συνδυάζω και τη σχολή μου. Σπουδάζω στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Πάτρας. Είμαι χαρούμενος που θα καταφέρω να αγωνιστώ ξανά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στα 200 μέτρα, μετά από τόσο καιρό. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αγώνα, με υψηλό ανταγωνισμό.

Ο κύριος στόχος είναι οι αγώνες του ανοιχτού στίβου και ιδιαίτερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του καλοκαιριού. Θέλω να είμαι υγιής ώστε να μπορέσω να συνεχίσω τις προπονήσεις. Ελπίζω η επιδημιολογική κατάσταση να βελτιωθεί, και να έχουμε ακόμα περισσότερους αγώνες τη φετινή σεζόν.»

Ο Δημήτρης Μπούμης