ΠΓΕ: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

By admin

Την ώρα που ο κόσμος μας ταλαιπωρείται από μια άνευ προηγουμένου στα χρονικά πανδημία, είναι αναγκαίο οι κοινωνικές δράσεις να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι  της καθημερινότητας μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση διοργάνωσε χθες, Δευτέρα (16/11) από τις 17.00 το απόγευμα έως και τις 20.00 το βράδυ εθελοντική αιμοδοσία στο Κλειστό γήπεδό της, σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Η συμμετοχή από τον κόσμο ήταν αξιοθαύμαστη, άκρως ικανοποιητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε σχέση και με τις εξαιρετικά δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Η ΠΓΕ έχει αποδείξει και μέσω του Προγράμματος «Πυθαγόρας» την κοινωνική της δράση και θεωρήσαμε υποχρέωση μας να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια να δώσουμε ελπίδα ζωής σε πάσχοντες συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα.

Στο Κλειστό της Παναχαϊκής βρέθηκαν, μεταξύ άλλων οι: Παναγιώτης Σεμιτέκολος (Πρόεδρος ΠΓΕ), Κωνσταντίνος Σβόλης (Αντιπρόεδρος ΠΓΕ), όπως και σύσσωμο το Δ.Σ.

Ακόμη οι: Μάρκος Μυκωνιάτης (Υπεύθυνος του Τμήματος Αποκατάστασης Αθλητών, Υπεύθυνος του Προγράμματος «Πυθαγόρας»), Σταύρος Γεράνιος (Υπεύθυνος των Ακαδημιών του Τμήματος Βόλεϊ), Μαρία Αξιώτη-Γαρουφαλλή (Γενικός Αρχηγός Βόλεϊ), Βασίλης Βενέρης (Υπεύθυνος του Τμήματος Στίβου), Νίκος Πλέας (Υπεύθυνος του Τμήματος Πυγμαχίας) και Θανάσης Λιόνας (Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ).

Ευχαριστούμε όλους όσους έλαβαν μέρος στην πολύ σημαντική αυτή διαδικασία, ενώ ασφαλώς και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.