Επέστρεψε το “χρυσό” κορίτσι της Π.Γ.Ε.!

By admin

Ξανά στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από αποχή πέντε ολόκληρων ετών, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες η Κατερίνα Κυριακοπούλου!

Η πρωταθλήτρια και πολυνίκης της Π.Γ.Ε., έδειξε με την πρόσφατη εμφάνισή της στην 2η ημερίδα κλειστού Στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, πως προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά της μετά την πολυετή αποχή της από τον αθλητισμό και πως ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα και σπουδαίες επιδόσεις.

Το 1,72μ. που πέτυχε, ασφαλώς, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεδομένης άλλωστε της απουσίας της όλον αυτόν τον καιρό από τα ταρτάν, προκειμένου να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές της στο Βιολογικό Πάτρας, πρόκειται για ένα άλμα που αφήνει ανοιχτές προοπτικές για πολύ σπουδαιότερα πράγματα στο εγγύς μέλλον.

Η 26χρονη, πλέον, άλτρια του ύψους της ομάδος μας, με ατομικό ρεκόρ 1,84μ., θέλει να επανέλθει σε υψηλά επίπεδα επιδόσεων και βάζει πλώρη για επιστροφή στην κορυφή, αρχικά, της χώρας και μετέπειτα στην διάκρισή της σε διεθνείς, επικείμενες διοργανώσεις.

Να θυμίσουμε, άλλωστε, πως στην σύντομη διαδρομή της στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας, έχει προλάβει ήδη να κατακτήσει 15 μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, ενώ πριν καν ενηλικιωθεί είχε καταφέρει να κατακτήσει πανελλήνια πρωταθλήματα στην κατηγορία των γυναικών και να θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα του ελληνικού αθλητισμού!

Ένας απολογισμός που κρίνεται εντυπωσιακός, αν αναλογιστεί κανείς την -αναλογικά- μικρή σε χρονική διάρκεια, παρουσία της στους στίβους της χώρας, όσο και το νεαρό της ηλικίας της, στην οποία είχε πετύχει τόσο σπουδαίες διακρίσεις.