Α. Ροζής: “Φροντίζουμε για να πρωτοπορήσει ξανά η Νίκη και ο Ηρακλής”

By admin

Την ανακοίνωση του σπουδαίου έργου που θα υποστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Π.Γ.Ε. στην Αγυιά, έκανε στην κοπή της πίτας της ομάδος μας, ο Ειδικός Γραμματέας της Π.Γ.Ε. Άγγελος Ροζής, ο οποίος μάλιστα, εξουσιοδοτημένος από την ομάδα, όλον αυτόν τον καιρό έτρεξε και έφερε εις πέρας αυτή την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, που εγγυάται την ευημερία του συλλόγου τις επόμενες δεκαετίες.

Ακολουθεί, η ανακοίνωση του έργου από τον κ. Ροζή, όπως ακριβώς έγινε στα πλαίσια της κοπής της πίτας της ομάδος μας:

“Παναγιώτατε, Κύριοι Βουλευτές, Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κύριοι Αντιπεριφερειάρχες Κύριε Αντιδήμαρχε, εκπρόσωποι φορέων…Αθλητές και αθλήτριες, προπονητές και προπονήτριες, αγαπημένοι οπαδοί…Είναι μεγάλη τιμή να υπηρετείς αυτή την τεράστια ομάδα. Μια ομάδα που η πορεία της είναι παράλληλη με το σύγχρονο ελληνικό κράτος από το δεύτερο μισό του 18ου αιώνα μέχρι σήμερα. Εδώ και 6 μήνες σχεδιάζουμε και οργανώνουμε την επόμενη ήμερα. Μέσα σε αυτό το ομιχλώδες τοπίο με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Η Παναχαϊκή είναι ιδέα. Είναι πολιτισμός. Είναι ο Πατραϊκός αθλητισμός. Είναι τα παιδιά που έρχονται σε εμάς και μας εμπιστεύονται οι γονείς τους. Η Παναχαϊκή ήταν πρωτοπόρα με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις από την πρώτη ημέρα ίδρυση της. Αυτό που αυτό το συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές του Ιουλίου καλείται να προστατέψει και να αναπτύξει.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Σεμιτέκολος και οι Αντιπρόεδροι Κωνσταντίνος Σβόλης και Παναγιώτης Πολυδωρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Σαμψών Χαριτωνίδης, ο ταμίας Βασίλης Τσούνας και η Μαρία Γαρουφαλή Αξιώτη, ο Σωτήρηρης Μιχόπουλος, ο Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος, ο Γιάννης Μανούσος, ο Ηρακλής Καραθανάσης υποστήριξαν όλες τις ενέργειες που έγιναν για την δημιουργία ενός φακέλου για τα επόμενα 50 χρόνια όπως σωστά ανέφεραν οι οπαδοί μας. Βέβαια δεν θα σταματήσουμε εδώ, θα έρθουν και άλλα! Την εβδομάδα που διατρέχουμε χαρήκαμε ιδιαίτερα για την εξέλιξη της προσπάθειας μας. Κατατέθηκε η πρόταση για να γίνουν έργα που έχουν να κάνουν με την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη στο εγγύς μέλλον, αλλά και για να πρωτοπορήσει και πάλι η Νίκη και ο Ηρακλής. Η πυγμαχία, ο στίβος, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ και τα άλλα που αθλήματα που θα ξεκινήσουν θα έχουν νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαλεία. Σε αυτή την εξάμηνη διαδρομή δημιουργίας του φακέλου ανιδιοτελώς βοήθησαν η ILAS Company με συμβουλές και ο Σπύρος Μαντάς με τους συνεργάτες του. Αξίζει να πω πως κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα πολυδύναμο έργο, λειτουργικό με οικονομία και σεβασμό στο περιβάλλον και στην ιστορικότητα της ομάδας. Ανοίγει διάπλατα της πύλες της Παναχαϊκής στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε!

Στα πρόσωπα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και του χρεωμένου με την Παναχαϊκή Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαίμη βρήκαμε τους αρωγούς των ονείρων μας.Ο κύριος Ζαίμης έτρεξε με περίσσιο φιλότιμο την υπόθεση της ομάδας μας. Όλοι από από την Αρχή της Περιφέρειας και την αντιπολίτευση, τους Βουλευτές και τον Δήμο της Πάτρας είναι μαζί μας και έχουμε εξαιρετική συνεργασία. Σκοπός όλων μας να μεταλαμπαδεύσουμε το πνεύμα της Παναχαϊκής σε ολοένα και περισσότερα παιδιά. Η ημέρα που όλοι σας και όλοι μας περιμένουμε είναι κοντά. Αυτά τα λίγα από εμένα, καλώ τον Πρόεδρο και τον κύριο Ζαίμη να μας μιλήσουν ειδικότερα.”